Fastlegene får nytt prioriteringsverktøy for covid-19-vaksine

Verktøyet er laget av EPJ-leverandørene, basert på kravspesifikasjon utviklet av EPJ- løftet, som henter pengene fra avsetninger i legenes Normaltariff, regulert i en protokoll mellom Den norske legeforening og Helse- og omsorgsdepartementet.
Michael Chr. A. Simonsen michael.simonsen@dagensmedisin.no
Publisert: 2021-01-19 — 14.30

Illustrasjonsbilde: Colourbox

https://www.dagensmedisin.no/artikler/2021/01/19/nytt-verktoy-for-a-finne-prioriterte-pasienter/

4 kommentarer til «Fastlegene får nytt prioriteringsverktøy for covid-19-vaksine»

  1. c Representative western blot out of three independent experiments, showing PML protein expression in cell line sub clones selected for high metastatic potential Par parental and Met metastatic when to take lasix Roidspharm allowed me to substitute it for a different product and offered 20 off next order for the inconvenience

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *